Τρόποι Αποστολής

Για την Αθήνα

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες μέσω των οδηγών μας ή κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία courier με κόστος 5€ .
Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων ύψους 100€ και άνω, εντός και εκτός Αττικής, δεν χρεώνεστε τα έξοδα μεταφοράς.
Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09.00πμ - 5.00μμ.
Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνεται τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας  χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής 'Παραλαβή από το Κατάστημα' .

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Με courier (2-3 εργάσιμες) Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 100€ και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος είναι 5.00€.
Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό  σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.


Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της και μπορείτε να βλέπετε τα στάδια διεκπεραίωσης στη σελίδα Εξέλιξη παραγγελίας